fredag den 28. december 2012

Amerikansk jul

Hey there!
Som alle jo nok har bemærket har det lige været jul.. At fejre jul i the States frem for Danmark er hverken bedre eller værre men MEGET anderledes!

Fensters har skandinaviske rødder så de fejrede jul på lidt mere skandinavisk vis med julegaver om aftenen d 24 december og stockings d. 25 istedet for begge ting om morgenen d. 25.
Jeg har fornemmelsen af at her i the U.S starter julehyggen rent faktisk først d. 24 om aftenen hvorimod i DK har vi julefrokoster, æbleskivehyggestunder osv.
Her er det  mere kommercielt :) Med tidlig og voldsom oppyntning og kun enkelt dages hygge..
Wellwell! Mandag formiddag lavede vi ikke så meget, bare tullede rundt i huset og sårn.. Deres bedsteforældre kom om eftermiddagen. Så spiste vi Thai mad (yup.. Her har de ikke rigtig nogle traditionel julemad d. 24, men nogle folk spiser hamburgeryg d. 25), óg tog i kirke.
Da vi kom hjem satte vi bagværk frem og åbnede gaver (TUSIND mange gange tak igen for alle de dejlige gaver fra DK) Så så vi et juleshow.. Noget med en julemand..

For en gangs skyld sad jeg ikke med den dér tomme fornemmelse i maven at julen var slut - FOR HER ER DET JUL IGEN D. 25!!! MWOHAHAHAHHA! Det er ret awesome..

Så d. 25 om morgenen åbnede vi stockings yay!
Da de andre kom hjem fra kirke spiste vi julelasagne med fine tallerkener :I
Så spillede vi lidt just dance hvor vi derefter tog i biografen. Deann, Bernice, Kevin og jeg så Lés Miserables og de andre så the Hobbit.
Lés Miserables kan klart anbefales btw!

Onsdag drog vi mod Seattle for at holde juleferie der i en uges tid.

Torsdag tog vi en tur til Downtown. Vi var oppe i the Space Needle, gik en tur på Waterfront, var i Public Marked eller pike something igen og så the Gumwall :-D

Lige nu sidder jeg under mit super fuzzy tæppe jeg fik i julegave og tæller til 68.. fordi vi leger gemmeleg xD

Alt for nu!

Cuuuuuu :I
- Maja

Ingen kommentarer:

Send en kommentar