søndag den 21. oktober 2012

Seaside, Thai Home&Illness!

- Denne weekend har budt på mange oplevelser..

I fredags var Kristina og jeg på en lokal restaurant her i Sandy. Det var en thai restaurant, og maden var yummeh!
Jeg fik en rød curry og en thai iced tea, og Kristina fik sizzling seafood.
Det var første gang at jeg har smagt "rigtig" thaifood!:-D
Bagefter tog vi hjem til hende. På vejen derhjem skulle vi krydse en park i en skov, og da det regnede og var mørkt var det altså ret så uhyggeligt, især fordi de hjemløse plejer at hænge ud i den park...
Heldigvis kom vi sikkert hjem!

Lørdag var jeg med vores youth group på stranden!:-D Det var en to timers lang køretur, men det var det hele værd! Vejret startede ud rigtig fint, selvom det var koldt. Vi gik en tur på stranden og bagefter gik vi hen til downtown Seaside!
Der var alle mulige små butikker med mærkelige ting.. Der var mange kæææææmpe slikbutikker, et sted hvor de solgte alt friturestegt (friturestegt oreos, wtf) og et sted hvor man kunne få chokoladeovertræk på bacon..

Anyway! Det var super hyggeligt.. OG BEDST AF ALT! De havde næsten rigtig saltlakrids!! Så det købte jeg self.. samt noget fudge :I

Om aftenen var der German Dinner arrangeret af kirken.. Der var bratwurst, kartoffelmos, grønne bønner, nogle andre kartofler, applesauce og pie!8D
Efter vi havde spist var der først lotteri og bagefter auktion..

Allerede der om aftenen begyndte jeg at føle mig lidt sløj, og rigtig nok, søndag morgen vågnede jeg op med den sygeste hovedpine, ondt i ørene og halsen.. Suk..
Jeg måtte springe kirke over, hvilket ærgede mig lidt da en bell choir fra Portland skulle spille, men jeg magtede simpelthen ikke at sidde i en kirke i 1,5 time når der var folk der prøvede at banke sig vej ud igennem min hjerneskal..

Hele søndagen har derfor stået på hvile og film - hvilket jo heller ikke er helt skidt engang imellem!

Jeg fik mig også en glædelig overraskelse da de andre kom hjem fra kirke, de havde været i Safeway (et supermarked) og købe ind, og havde købt noget fersken nektar til mig! Yayayayay! Jeg blev glad, fordi. jeg æææææælsker fersken juice hvis det er RIGTIG fersken juice! Tykt og yummeh.
It made my day!

Det var vidst alt for nu..
Cuuuuuu :I
- Maja

Ingen kommentarer:

Send en kommentar