fredag den 11. januar 2013

Mt Hood Meadows!

- Første tur ned af et amerikansk bjerg!

I onsdags tog jeg jo en tur til Mt Hood Meadows med Snowriders for at stå på snowboard, håhåh!
Turen derop var fin nok (bortset fra det tog 2 timer pga vi skulle sætte snekæder på, hente folk fra Welches og så var der altså nogle der besluttede sig for at fælde et træ midt på vejen.. altså altså, skøre Amerikanere!) men det var ok! Fordi alle var rigtig excitede for at stå på ski/snowboard!:-D
HJEMTUREN DERIMOD! Tsktsktsk!
Der var en eller anden idiot der følte stor trang til at brække skulderen.. I starten følte jeg med ham, for det må sgu være nedern at brække skulderen så knoglen stikker op og ud og alle vegne. Men efter at have ventet en HEL TIME i bussen UDEN batteri på min iPhone begyndte min sympati at svinde hen, og nu referer jeg altså til ham som idioten, for det var da irriterende og dødhamrende kedeligt at sidde og være super tissetrængende i en bus uden noget at lave.. suk..
SUK SIGER JEG!
Nå, vi fik efterhånden kommet ned af bjerget igen og tilbage til Sandy hvor jeg blev hentet af Deann..
Det var midnat før jeg kom i seng, så i dag har jeg været noget træt.
- Faktisk glædede jeg mig bare til at komme hjem og se det længe ventede premiere afsnit af The Lying Game season 2 med en "big bowl of tea" (som vi kalder min tekop fordi.. ja.. den kan indeholde meget te!) og mit super fluffeh tæppe som jeg fik i julegave af Anna.
Men ak nej, sådan skulle det ikke gå.. Det gik op for mig jeg har en matematik test imorgen (fredag), min creative writing lærer gav os en kæmpe lektie og så syntes min psychology teacher altså også lige vi skulle have en test med på vejen imorgen..

WELL! Alt det glemmer man når man endelig står på toppen og skuer ud over de sneklædte løjper som man derefter fræser ned. Der er intet bedre end den iskolde luft og isregn der sniger sig ind på en fra alle sider og op under jakken og ind i de allerede røde brændende øjne (eftersom jeg glemte min goggles i DK, lol), får makeuppen til at ligne en panda, fryser sig fast til øjenbrynene og svejser øjenvipperne sammen.
Det lyder umiddelbart ikke særlig tiltalende,  men Jer der har stået på ski før ved hvad jeg snakker om *wink*

Alt i alt var det nu egentligt en meget succesfuld tur og jeg glæder mig allerede til næste onsdag!:-D
(og efter at have læst indlægget igennem kan jeg godt høre denne sidste sætning lyder en anelse ironisk og sarkastisk, men trust me! Det er den ikke! Jeg glæder mig 110%!!!)

Jeg har lige indset jeg glemte at tage billeder, ups. Men tanken om at tage mine vanter af for at fikse min iPhone frem var ikke ligefrem tiltrækkende på daværende tidspunkt, så det må blive næste uge.. måske 8D

Cuuuuu :I
- Maja

Ingen kommentarer:

Send en kommentar