torsdag den 13. september 2012

My classes!

- Jepjep.. Jeg vil nu give en forklaring af de classes jeg tar' på Sandy Union High School, wohoo!:-D

Jeg skiftede Chemistry ud med Band, HÅ! Fordi at chemistry simpelthen var det mest (undskyld mig) røvsyge fag, evhar! De andre i klassen har aldrig haft kemi før, så de første to "labs" vi lavede gik simpelthen ud på at 1. lære at måle vand, i et målebæger, wtf? 2. Tænde en bundsenbrænder.. Suk..
Og lad mig bare sige det sådan, det blev ikke bedre efterhånden!
Så, så fornuftig som jeg er, skiftede jeg det ud med band den dag vi fik lektier for 8D

1. period: Creative Writing:
Dette fag er om, creative writing. Lol, ej. Det går ud på at lære at blive en bedre forfatter, hvad enten det er fiktiv, fakta, digte eller sange :)
Det er egentligt et ret interessant fag, eftersom jeg godt kan lide at skrive.. Mrs. Sturges er en rigtig dygtig lærer, der virkelig har forstand på hvad hun laver! Hun har også selv fået udgivet et par bøger og så er hun super awesome!:-D
Vi er gået i gang med emnet "Setting" eller.. dybdegående miljø? på dansk.. måske?8D
Det eneste minus ved klassen er lektierne :(
Vi har +250 ord x3 for til hver mandag + en ekstra aflevering historie ting..
Det gode ved de +250 ord x3 er hun ikke rigtig tjekker dem, hun tjekker bare om man har fået dem lavet! Så man kan i bund og grund bare skrive lige hvad man har lyst til, hæhæh..
Well! Det var Creative Writing!

2. Period: Band!
Do I need to say more? Det er ikke et "rigtigt" band, eller hvad man plejer at forbinde med band. Der er ingen guitare, bas, eller keyboard. Istedet er der adskillige blæser, en tromme og.... en xylophon! Jeg spiller simpelthen på xylophon.. Hell yeah!:-D
En xylophon har samme princip som et klaver, så det er ret ligetil!:)
Vi starter hver klasse med at "tune up" og derefter spiller vi et par rytmeøvelser for derefter at gå videre til skala-øvelser for at slutte af med en eller anden sang.. Jeg tror det er meningen vi skal optræde på et eller andet tidspunkt, men er ikke sikker!
Vores lærer, Mr. McG er flink nok, men en anelse.. bizar? Alt i alt! MEGET bedre end chemistry!!

3. Period: Oceanic Science
Well well.. Jeg ved ikke om selve faget er noget for mig, men læreren Mr. Wex er simpelthen SÅ awesome!!! Så han gør det på en eller anden måde ok.. Jeg fatter ikke så meget, menehm - jeg får lært lidt om biologi og havdyr som jeg ellers nok ALDRIG ville ha' gjort!:-D
En gang imellem har vi "animal of the day" hvor vi får nogle hints, og jo hurtigere vi gætter dyret jo flere point får vi. Vi er to udvekslingsstudenter i den klasse, det er så sjovt - for vi begge fatter hat af hvad der foregår!xD

4. Period: Psychology I
Igen - vores lærer er genial! Og så spiller han rigtig god musik i klasseværelset når vi sidder og arbejder selvstændigt og når vi kommer ind i klassen!:-D
Indtil videre har vi arbejdet med emner som environment vs parenting, nature vs.. noget andet med n..
I det hele taget sådan noget med hvad der påvirker børn mest, og om vi kan via miljø påvirke vores børn til at blive et "super kid" ligesom Mozart osv.
Det er meget spændende, jeg kan i hvertfald godt lide det!!:)

5. Period: TA
Min ynglingsclass so far.. Det går egentligt bare ud på at jeg render rundt med sedler eller whatsoevhar rundt på hele skolen, hjælper med at sortere filer efter alfabetet osv.
Små ærinder for kontoret :) Når der ikke er noget at lave kan vi gøre hvad vi har lyst til!:-D
Lektier, høre musik, chille, etc.
Om fredagen er det "Goodie friday!" Så der er kage, småkager, snacks og grøntsagsstave til fri afbenyttelse, yum!
Jeg er TA sammen med en anden senior der hedder Paola, hun er virkelig flink!:-D Besides.. Kontoret er lige ved siden af kantinen, så jeg kan nå at få de gode pladser, købe mad inden der kommer kø (selvom jeg nu indtil videre har haft madpakke med, ikke fordi lunchen er dårlig. bestemt ikke! De har "build your own sandwich" og alle mulige andre lækre, sunde sager).
Så det er great..

6 Period: Civics
Her lærer vi bare omkring det amerikanske government og sådan noget.. Vi starter hver time med et cnn news indslag, derefter får vi et hæfte med nogle kopipapirer med opgaver som vi skal udfylde - og så tror jeg det er meningen at vi om fredagen skal have en lille quiz/test omkring ugens emner.
Læreren formår at gøre det spændene, og han er også rigtig cool! Alt i alt har jeg kun én lærer jeg ikke kan lide, Mr Drew.... Men mere om det i 7 periode!

7 Period: Algebra II
Ja.. Selve Algebra delen er ikke så svær, alt sammen noget vi har haft om før. Men det at det er på engelsk gør det pludseligt meget mere kompliceret! Vi har lektier for hver dag :( og en quiz/test hver uge.. Vores lærer Mr. Drew er et ONDT ONDT menneske! Han er rigtig streng og forklarer tingene alt for grundigt og kompliceret. suk.. Og hvis man gerne vil have hjælp er han bare sådan "spørg en af dine classmates, for jeg vil ikke give dig svaret" og så er man sådan "What the?!!! Jeg vil ikke ha' svaret din nar, jeg vil have en ENKEL forklaring på hvad det er vi skal omg."
Men det forstår han self ikke..

Wauw, det blev et meget og ligegyldigt oplæg, soooowy.. Følte bare jeg blev nød til at dele mine classes med jer 8D
Jeg kan alt i alt rigtig godt lide amerikansk high school, hver period varer 50 minutter og så har vi 5 minuttes hall pass time og 30 minutters lunch :)
Men fagene og lærerene er bare meget bedre end i Danmark!xD Indtil videre! Måske sys jeg bare det nu fordi det hele er nyt og spændende? måske..

Cuuuuuu :I
- Maja

Ingen kommentarer:

Send en kommentar